Opsætning af e-mail - Android via Bluemail

Disse indstillinger gør sig gældende for Bluemail på Android, men forudsætter dog, du har opsat SSL på dit domæne via kontrolpanelet. For at se hvordan dette gøres, kan du læse vores artikel 'Opsætning af SSL'.

1) Klik på ‘TILFØJ KONTO’ (ikke på ‘Tilføj Google konto’, der kun bruges til Gmail/Google e-mailkonti)

SzWRXbQCG1AGmqLJorIoGh2YRb0EXhUn8rCUWVjPlc6X-UJT966gkYR50tKTe3w9i4MCm754oZ91Nk5I9afoMDssESgdFjvnFMOduJOHyNQyWuZgida38Lat1V33lewNMv6Kt-0

2) Klik på ‘Anden e-mail’

is9YFSYP3h6XtQPoaNKPA0b-dDkMboTjdqKf4hrvz8Ju344i3SzOoVqWMPWLKKDghxVY1uT4I1HALW4NCs7uEbZqh70wqrftXALEEq-lyOSMkPUiU_sVS1AeW-3IYB50Pd2Du40

3) Indtast din e-mailadresse og den tilhørende adgangskode, du har oprettet i kontrolpanelet. Fjern fluebenet fra ‘Automatisk’ og tryk på ‘NÆSTE’

I eksemplet bruges ‘navn@ditdomæne.dk’. Her indtastes i stedet din egen e-mailadresse.

BKsDleuL-nlvGbcg5Pn29DvcjaSvVkMfkmIqAg2OEb_k2AZK45JMg0DnUh45vQXJlVgbPtx6r2V8jKCT86NiWsort1JGnzByEzyA_O3ZlOyqgupCfX-ajdgboTBue5pgv52nSCk

4) Vælg IMAP

1QdbWHnriDb9Bm_pVPpfwgZlSjf-nwkYt2T2QmhAwTlcWyXnyiMEf4bJljfOOAUTkGLKp9oTQ8EV8jeXQS9lO3rnVIsA-w6dhqHblsPwwvH7MUhK-ASPBIHbHvAtzy2SOH7ZrU4

5) Serverindstillinger for indgående post:

Kontroller, at din e-mailadresse, brugernavn samt IMAP-serveren er udfyldt korrekt. Brugernavn skal være lig din e-mailadresse og IMAP-serveren skal være udfyldt som ‘mail.ditdomæne.dk’, hvor ‘ditdomæne.dk’ udgør dit eget domæne.

Sikkerhed sættes til SSL/TLS med godkendelse PLAIN, og porten sættes til 993.

Tryk derefter på ‘NÆSTE’.

RfR8ryHm6nDwynOmX7j734u_blux2YuX8u9sKO3gf4D0zVj6pdezzOYYCcu6DS8jQu6NthbaGH_zXvTsiclnbd-ngKSqqS77VxbtoHsFvz5Zmspv6yASjHHe7R4d_i2DhS2gfUA

6) Serverindstillinger for udgående post:

Kontroller, at SMTP-server samt Brugernavn er udfyldt korrekt. Brugernavn skal være lig din e-mailadresse og SMTP-server skal være udfyldt som ‘mail.ditdomæne.dk’, hvor ‘ditdomæne.dk’ udgør dit eget domæne.

Sikkerhed sættes til SSL/TLS, port til 465, flueben i ‘Kræv pålogning’ samt godkendelse til AUTOMATIC.

Tryk derefter på ‘NÆSTE’.

Pzh_fdPysaHETQvGtXh3xDmKSE6qSzIbs6P83se2zHJNtRwTMZL2fRe_17_nM-Z5zwmuXTnazFCIMKiaQn4sSBozjVoJB4qKmRGs-_QQOMWM5prtrzMdZPz6sJ6RN5BlL_eL05g

7) Indtast dit navn og eventuelt en beskrivelse af e-mailadressen.

Tryk derefter på ‘Færdig’, hvorefter e-mailadressen tilføjes til Bluemail, så du kan afsende og modtage e-mails.

MLO3mCSQkDpmPCq_wtUnWrU-vvxuJ2oPI7UrAbQxq9PSuElWpZwBpWAvsoRFyjQdQVyB2aAu57dcK8wdv9bAH9OnDsDyv8Nxnr_ft8CEImpFUkq5rFf41jqY5kuU238c72UmP0U

Artikeldetaljer

Artikel-ID:
Kategori: