Generel information

Hvilke fordele er der ved at få hostet mit webhotel hos DuelHost?

Vi tilbyder Danmarks bedste og mest brugervenlige webhoteller med markedets højeste hastighed. Uafhængigt af dine behov, har vi en løsning, der passer til netop dig. Er vores standard-pakker ikke tilstrækkelige, er du meget velkommen til at kontakte vores support for en specialtilpasset løsning.

DuelHost er et danskejet firma med dansksproget support, der hjælper med alle de spørgsmål, der måtte opstå undervejs. Vi tager os af alt det praktiske omkring opsætning og løbende drift af serverne og sætter brugervenligheden i højsædet i alle vores kundevendte løsninger. Det betyder i praksis, du kan rette din fokus på det, der skaber værdi for dig med mindst muligt besvær.

Når du køber en af vores hosting-pakker, bliver din konto oprettet med det samme, så du får mulighed for at administrere alt vedrørende dit webhotel som domæner, e-mailkonti, overførsel af indhold til dine hjemmesider mv.

Hvad får jeg med i jeres hosting-pakker?

Alle vores hosting-pakker inkluderer gratis SSL til alle dine domæner, ubegrænset trafik, dansksproget professionel support, et brugervenligt interface samt markedets højeste ydeevne uden nogen skjulte gebyrer eller bindingsperioder.

Størrelsen på dit webhotel afhænger af din valgte pakke. Ved valg af vores mest populære hosting-pakke ’Normal’, får du eksempelvis 50GB lynhurtig SSD-diskplads inkluderet.

Du har mulighed for at installere WordPress, Joomla og andre populære web-apps med et enkelt klik nemt, hurtigt og enkelt, og du kan opsætte gratis backup af dine data i vores dansksprogede brugervenlige kontrolpanel.

Vi benytter os af PHP4, PHP5, PHP7 og PHP8, så selv ældre webapplikationer kan afvikles uden problemer.

Hvad med e-mail: Understøtter I både IMAP, POP3 og webmail?

Du får via din hosting-pakke mulighed for at oprette alle de e-mailadresser, du har behov for, der ender på @ditdomæne.dk. Det betyder, du kan oprette e-mailadresser til alle dine venner, familiemedlemmer og kollegaer uden merpris.

Hver adresse kan opsættes som IMAP eller POP3, så de kan tilgås via mailklienter som Outlook, Bluemail og Mozilla Thunderbird. Som alternativ har du også mulighed for at benytte vores Roundcube-baserede webmail-løsning til at læse e-mails direkte via browseren.

Vi sætter ingen begrænsninger på størrelsen af dine mailbokse, så længe du har ledig plads.

Er det sandt, man kan tilknytte et ubegrænset antal domæner til sit webhotel?

Det er helt korrekt. Ingen af vores pakker har begrænsninger på antallet af domæner.

Den eneste begrænsende faktor er mængden af ledig diskplads. Det betyder, så længe du har ledig diskplads, er du velkommen til at tilknytte alle de domæner, du ønsker og derved undgå at betale hosting for hvert enkelt domæne.

Løber du en dag tør for ledig diskplads, kan du altid opgradere til en af vores større eller specialtilpassede hosting-pakker.

Kan man købe domæner direkte hos DuelHost?

Ja, vi tilbyder køb af domæner direkte via vores hjemmeside under punktet ’Domæner’.

Her kan du via vores domænesøger søge på ledige domæner blandt de mest populære domænetyper såsom .dk, .com, .org, .nu, .net, .eu mv.

Er det gratis at overføre eksisterende domæner?

Ja – du kan overføre alle dine eksisterende domæner til DuelHost. Vi tager ikke noget gebyr for selve overførslen. Dog kan et domæne ikke flyttes, uden løbetiden forlænges med yderligere ét år. Det betyder i praksis, du vil blive opkrævet for ét års forlængelse af domænet.

Hvad kan jeg forvente i forhold til stabilitet og oppetid?

Vi er et dedikeret team med indgående kendskab og erfaring inden for hosting-branchen og alle dens muligheder og faldgruber. Vi ved, hvad det kræver for at sikre den bedste og mest problemfrie oplevelse med dit webhotel i forhold til både den underliggende teknik og kontrolpanelet, du som bruger skal benytte dig af.

På tekniksiden nyder du fordel af, vores servere er udstyret med den lynhurtige og splinternye AMD EPYC 7502P CPU kombineret med rigelige mængder RAM og 100 % SSD-drev, der sikrer den allerbedste performance. Herudover er vores servere sikret i et topmoderne datacenter mod både indbrud, brand, og tekniske udfald via redundante løsninger til køling og strøm samt to internetlinjer, der sikrer forbindelsen i tilfælde af udfald på én af de to linjer.