Tilmelding, opsigelse, betaling mv.

Hvordan foregår betaling, og kan jeg være sikker på, mit kort ikke bliver misbrugt?

Vi tilbyder betaling via alle typer VISA, VISA Electron og Mastercard.

Det er meget sikkert at betale med betalingskort i forbindelse med bestilling af vores løsninger, så du kan føle dig helt tryg. Dine kortoplysninger bliver ikke gemt i vores systemer, da de sendes direkte til en sikker betalingsgateway via en krypteret forbindelse.

Hvor hurtigt bliver mit webhotel og min hosting-konto oprettet?

Dit webhotel og din tilhørende hosting-konto bliver oprettet automatisk efter bestillingen, så snart din betaling går igennem. Ved eventuel overførsel af eksisterende domæner fra andre hosting-leverandører, kan der afhængigt af domænetypen gå nogle dage, før overførslen er gennemført.

Hvor lang en periode betaler jeg for ad gangen?

I forbindelse med bestilling af en af vores hosting-pakker har du mulighed for at vælge, om du ønsker at betale for én måned ad gangen, eller for et helt år. Ved bestilling og betaling af et helt år, tilbyder vi en rabat svarende til to måneders gratis webhotel.

Har I nogen bindingsperiode?

Vi har ingen bindingsperiode på vores webhoteller og andre hosting-ydelser. Alle vores ydelser kan opsiges til udgangen af den indeværende abonnementsperiode.

Stiller I krav om køb af et domæne eller hosting i forbindelse med bestilling?

Du kan sagtens blive kunde hos os og købe et webhotel eller én af vores andre ydelser uden samtidig at bestille et domæne. Det står dig efterfølgende frit for at bestille nye domæner via vores kontrolpanel eller overføre andre af dine domæner til os.

På tilsvarende vis stiller vi ikke noget krav om køb af hosting. Det betyder, du har mulighed for alene at købe ét domæne og én konto til administrering af DNS. Efterfølgende er du altid velkommen til at tilkøbe hosting, bestille nye domæner eller overføre andre domæner til os.