Support information

Hvad tilbyder I af support hos DuelHost?

DuelHost tilbyder landets bedste, venligste og mest løsningsorienterede support. Vores supportmedarbejdere er tilgængelige for hjælp til webhotel, hjemmesider, e-mails og andre hosting-relaterede spørgsmål. Vi besvarer alle dine tekniske spørgsmål, yder rådgivning om vores produktudvalg, og hjælper dig med at vælge den hosting-pakke, der opfylder netop dine behov.

Alle supportsager registreres i vores online supportsystem med henblik på effektiv sagsbehandling og dokumentation af samtlige henvendelser.

Kan jeg få support på dansk?

Ja. DuelHost er et helt igennem danskejet hosting-firma med dansksproget support. Vores professionelle supportmedarbejdere står klar til at betjene dig og din virksomhed bedst muligt og er tilgængelige til at svare på eventuelle spørgsmål.

Kan I hjælpe, hvis jeg er helt uerfaren inden for hosting, hjemmesider og domæneopsætning?

Vores supportmedarbejdere er klar til at hjælpe med alle former for spørgsmål, der måtte opstå, når du navigerer rundt i vores brugervenlige kontrolpanel uafhængigt af dit erfaringsniveau. Vi har forsøgt at gøre administrationen af dit webhotel, driften af din hjemmeside og de tilhørende funktioner så simpel og brugervenlig som overhovedet muligt. Herudover kan du finde vejledninger og svar på mange spørgsmål i vores artikel-sektion.

Vi ved dog, der alligevel kan opstå spørgsmål af forskellig karakter, der medfører behov for råd og vejledning. I sådanne situationer er du altid velkommen til at kontakte vores support.

Hvordan kan jeg komme i kontakt med jer?

Du har mulighed for at komme i kontakt med én af vores supportmedarbejdere via vores online supportsystem eller ved at sende en e-mail til support@duelhost.dk