Opsætning af e-mail - Outlook 2016

Disse indstillinger gør sig gældende for Outlook 2016 på Windows, men forudsætter dog, du har opsat SSL på dit domæne via kontrolpanelet. For at se hvordan dette gøres, kan du læse vores artikel 'Opsætning af SSL'.

1) Klik på Filer oppe i venstre hjørne af programmet.

2) Klik på knappen ‘+ Tilføj konto’ i sektionen ‘Oplysninger’ i venstre side.

4pEbeBSe0KxN9HMW1RQFcflUJWg_2jFD-mkwBLzhMedc5EBdgRBJ3KbiyIpy90pxTob1yEAaUu9qmudxsGz88tNGGn089fpRUeDuFBgQSzO72iB14BqA_VwARf2vdSL6OBNztR6oyt_mV_EC

3) Indtast din e-mailadresse, sæt flueben i ‘Lad mig manuelt konfigurere min konto’ og tryk dernæst på ‘Opret forbindelse’.

I eksemplet bruges ‘navn@ditdomæne.dk’. Her indtastes i stedet din egen e-mailadresse.

l8d1KWcJsPASLCuW9-ipoR6DQ8jG2oIeIAtzNEDJid7-tm7QOXf9e7oy3fv5mev0RiaCARhzMbyjH8R8Z9ZsNUCSMzZ0z-S8gU_jRmK1ZtJEAfNV22iL7fwp-MLdxZXhpkHuif7lAVmvm28n

4) Vælg IMAP

TyxaNqHRlpJKDm0j9cjraEnUDz1nsCGzEjZzbY2itrRWUbQaDoLhWo-yWyy849PeJhuiuC3SfjRm7ufQgxRJzn0OpEvY0opsboOIB0Rb6AUFQDmOJcxXMO4Wya6BIBJPIIzVyjFxQcUB-hgy

5) Indtast ‘mail.ditdomæne.dk’ i ind- og udgående mailserver.

Port for indgående post sættes til 993 og port for udgående post sættes til 465.

Krypteringsmetoden for både ind- og udgående post sættes til SSL/TLS.

I eksemplet vises ‘mail.ditdomæne.dk’ i ind- og udgående mailserver. ‘ditdomæne.dk’ erstattes her med dit eget domæne.

Klik på ‘Næste’

8tFJ9SCPRw60msT5_28JWh-ZS3ztuUI-Zq0YMOZ1HoN6q6cNCHlu-jDA9_7BEco7yrUHs7rySsyWmzZwwKUW0Ep9EO7pcfYuutBvzjwX5jX3Jn9d2asYp2kJ2ZNRGBuRbNRRjGRN7f_8JIpC

6) Indtast adgangskoden til e-mailadressen, du har oprettet i kontrolpanelet og tryk på ‘Opret forbindelse’.

ZBXQhnZpOHVASLclRKEb3SmDzdswrZSudt7pRgEr1nfJ8i7I3r_5Tpm2QyVIxnNBv_ECKKOb9ulJ9rzZ_GyqoiZ4KOqOpF9d6yGKz0gW6BHaFRKzXERYXTfOhWh83E7yXMw_KsVfGYOP3dr8

7) Din e-mailadresse tilføjes herefter til Outlook, så du kan afsende og modtage e-mails.